Home » voorwaarden

Algemene voorwaarden
Gegevens:
Website: henpkado.jouwweb.nl
Mail: hpkado@ziggo.nl


Artikel 1. Algemeen

Op alle bestellingen geplaatst bij henpkado.jouwweb.nl zijn de onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. Door te bestellen henpkado.jouwweb.nl geeft u te kennen dat u met de Algemene Voorwaarden akkoord gaat. henpkado.jouwweb.nl heeft het recht haar Algemene Voorwaarden te wijzigen.
Het is mogelijk bestelde artikelen af te halen. Hiervoor wordt dan een afspraak gemaakt via e-mail. Of indien mogelijk via whats app of telefonisch.

wij doen altijd ons uiterste best het artikel zo goed mogelijk te maken en te leveren .

Echter kleuren kunnen ten allen tijde iets afwijken van de kleur op de foto op onze website.

Wij leveren handwerk, hierdoor kan het ene product iets afwijken van het andere.

Artikel 2. Aansprakelijkheid

henpkado.jouwweb.nl is niet aansprakelijk voor diefstal en of beschadiging tijdens de verzending. henpkado.jouwweb.nl verplicht zich tot het deugdelijk verpakken van de artikelen opdat kans op schade tot een minimum wordt beperkt.
henpkado.jouwweb.nl is niet aansprakelijk voor eventuele tekstfouten.
De aansprakelijkheid van henpkado.jouwweb.nl is beperkt tot het bedrag van de aankoop zoals vermeld op de factuur.

Artikel 3. Bestelling

henpkado.jouwweb.nl hanteert geen minimum bestel bedrag.

Artikel 4. Verzendkosten

henpkado.jouwweb.nl besteedt de verzendingen uit aan PostNL.
De verzendkosten bedragen € 6,95 voor Nederland. Indien achteraf het pakket als een brievenbus post past, wordt het verschil van de verzendkosten op uw rekening teruggestort, tenzij vooraf anders met u is afgesproken.
U ontvangt bericht wanneer de bestelling door ons verwerkt en verzonden is.


Artikel 5. Betaling

• U kunt betalen doormiddel van een overmaking bij de bank, gegevens worden uitgewisseld bij bestellen.
• U kunt contant betalen bij het ophalen van de bestelling.
Artikel 6. Levering
We overleggen met u hoe snel een bestelling geleverd kan worden.
Na verzending krijgt u hiervan bericht,

Artikel 7. Productgebruik
Vanwege de aard van sommige materialen geldt voor alle artikelen van stof dan wel wol/ katoen dat ze het beste met de hand gewassen kunnen worden in lauw water. henpkado.jouwweb.nl adviseert om producten niet in de droger te drogen. Eenmaal gewassen artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
Wij gebruiken veiligheidsoogjes, mits anders met u afgesproken. Het is verstandig deze oogjes regelmatig te controleren op vast zitten.

Artikel 8. Ruilen en retourneren

Artikelen mogen bij henpkado.jouwweb.nl geruild worden, binnen een termijn van 7 dagen. Dit kunt u melden middels het sturen van een e-mail (hpkado@ziggo.nl)
De kosten voor het retour zenden zijn geheel voor rekening van de klant. Verder blijft de klant tot ontvangst van de artikelen door henpkado.jouwweb.nl verantwoordelijk voor de zending.

Artikel 9. Klachten

Klachten dienen binnen 4 dagen na levering per mail (hpkado@ziggo.nl) gemeld te worden. henpkado.jouwweb.nl neemt contact met u op om de klacht en de te ondernemen acties te bespreken.

Artikel 10. Privacy

henpkado.jouwweb.nl behandelt de door u verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk . henpkado.jouwweb.nl zal de door u verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven aan andere partijen. Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij u naam en afleveradres nodig om de overeenkomst uit te kunnen voeren.

Artikel 11. Toestemming

Niets op deze website mag zonder toestemming van henpkado.jouwweb.nl door derden gebruikt worden.